Facebook Twitter Instragram
Skip Navigation Links

28 Juni: BeweegPret! 21-05-2017

Bij BeweegPret! leer je met plezier bewegen en lekker gezond eten. Als je 8 jaar of ouder bent, dan kun je meedoen. Samen kijken we naar wat jij wil bereiken. Met kinderfysiotherapeute Anne de Vlieger train jij je fit in een groep. Met diëtiste Ilona Sonke ga je samen op zoek naar een gezond en lekker voedingspatroon. 28 juni geven we een voorproefje. Zin om op een leuke manier te trainen, sterker te worden en conditie te krijgen? En ook nog iets te leren over gezonde en vooral lekkere voeding? Meld je dan aan!

BeweegPret!

 
Ontdek hoe je met kleine veranderingen, een groot verschil kan maken! 
 
Bij BeweegPret! leer je met plezier bewegen en lekker gezond eten. Als je 8 jaar of ouder bent, dan kun je meedoen. Samen kijken we naar wat jij wil bereiken. Met kinderfysiotherapeute Anne de Vlieger train jij je fit in een groep. Met diëtiste Ilona Sonke ga je samen op zoek naar een gezond en lekker voedingspatroon. 
 
28 juni geven we een voorproefje. Zin om op een leuke manier te trainen, sterker te worden en conditie te krijgen? En ook nog iets te leren over gezonde en vooral lekkere voeding? Meld je dan aan!
 

Aanmelden

Aanmelden voor:
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Woonplaats:
Geboortedatum:
E-mail:
E-mailadres (controle):
Telefoonnummer:
Wordt uw kind na de activiteit opgehaald?
Bijzonderheden:
Heeft uw kind medicijnen / allergieën / anders:

Plaats een reactie

Contactgevens

Kerkplein 1
4421AA Kapelle
0113 33 31 10
info@jongkapelle.nl

Aanmelden nieuwsbrief